10 februari 2011 - Eredivisie Live met Microsoft Dynamics CRM Extra van BusinessBase

Ook Eredivisie Live gebruikt nu Microsoft Dynamics CRM Extra van BusinessBase voor al hun sales,  marketing en contractprocessen voor de zakelijke markt. 

Naast de particuliere markt is Eredivisie Live Zakelijk de officiële licentie die het mogelijk maakt om buiten de deur samen live voetbal te kijken. Hiermee kunnen horecagelegenheden, hotels, sportkantines en fitnesscentra de uitzendingen van Eredivisie Live publiekelijk vertonen.

BusinessBase heeft Microsoft Dynamics CRM in minder dan 4 weken doorlooptijd geïmplementeerd. Van sales & marketing, contract management en contractfacturering tot aan de koppeling met hun online financiële pakket van Twinfield.

Deze opdracht is uitgevoerd in nauwe samenwerking met de M+ Group.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.