Microsoft Dynamics CRM OPNIEUW Marktleider in Nederland

Microsoft Dynamics CRM is opnieuw de grootste aanbieder van CRM systemen in Nederland. Dit onderzoek – gepubliceerd in januari 2011 - is onder 1000 organisaties uitgevoerd door CRM Association/Platform Klantgerichtondernemen (www.crmassociation.nl) en Marketcap (http://www.marketcap.nl/). Dit is dus voordat CRM 2011 is uitgekomen. Microsoft is met haar CRM oplossing een betrekkelijke nieuwkomer in de CRM wereld. Dynamics CRM is namelijk pas sinds 2004 in de Nederlandse markt beschikbaar. Des te opvallender is het dat het bedrijf nu al de positie van marktleider bekleedt! Alle overige aanbieders in de top 15 zijn al tenminste 10 jaar in deze markt actief.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.