3 nieuwe ICT bedrijven starten met BusinessBase!

10 januari 2012, 3 nieuwe ICT bedrijven starten met BusinessBase CRM Enterprise

De Corporate Group is sinds 1979 een toonaangevende leverancier van producten en oplossingen voor verkeer, mobiliteit en transportplanning. De PTV Group biedt geavanceerde software technologie en consultancy aan. Voorbeelden van software oplossingen die uitgegroeid zijn tot Europese marktleiders zijn map&guide voor professionele routeplanning en PTV Intertour voor de distributieplanning. 

ExpectiT is een no-nonsense organisatie op gebied van ICT-oplossingen voor het MKB. No-nonsense in de zin dat ze begrijpen waar het MKB voor staat. ExpectiT slaagt erin om door hun doen en laten zowel deeenmanszaak als een landelijk bekend winkelbedrijf als Nijhof naar volle tevredenheid van dienst te zijn.

OpenICT neemt graag al uw ICT zorgen uit handen. Door het server- en werkplekbeheer onder te brengen bij Open ICT bent u verzekerd van optimale kwaliteit en continuïteit, zodat u zich weer kunt richten op andere zaken. Onze klanten hebben uiteenlopende ICT voorzieningen, van een complete Open Source omgeving op basis van terminals tot omgevingen waarin een heel Microsoft server park zorgt voor de basis van informatiebehoeftes. Door onze ruime ervaring met deze diversiteit aan omgevingen is OpenICT in staat zeer gerichte oplossingen te bieden voor elke onderneming.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.