3 nieuwe technologie bedrijven starten met BusinessBase

BusinessBase verwelkomt 3 nieuwe klanten die onlangs met één van onze Microsoft Dynamics CRM solutions zijn gestart.

EclipseIT
EclipseIT is een dynamisch bedrijf met een no nonsense-mentaliteit. Geen woorden maar daden, niet kletsen maar poetsen. Met een groeiend team van circa 100 gedreven professionals zijn zij niet de grootste in IT-consultancy, maar wel één van de besten.

De kerncompetenties van EclipseIT zijn software testen en Business Intelligence (BI). Met hun diensten zorgen zij ervoor dat hun klanten hun bedrijfsprocessen en de bijbehorende geautomatiseerde systemen onder controle hebben én houden. Het is de missie van EclipseIT om erkend en herkend te worden als de beste partij op het gebied van software testen, Business Intelligence en procesverbetering in Nederland.www.eclipseit.nl

InfoMinds
InfoMinds helpt organisaties bij het automatiseren van documentbeheer waardoor aanmaken, raadplegen, wijzigen en routeren van documenten efficiënter en sneller plaatsvindt.

Hun jarenlange ervaring en brede vakkennis zetten zij in om grote ondernemingen te ondersteunen met automatisering van document intensieve processen. MKB-bedrijven bieden zij totaaloplossingen voor digitale archivering, - postverwerking, beheer en verwerking van facturen, optimalisatie van documentstromen en scanning.

InfoMinds is een Authorized Support Provider- (ASP) partner en distributeur voor OpenText Fax and Document Distribution Group in de Benelux en exclusief distributeur voor de producten van PSIGEN in Noord-Europa. Zij werken nauw samen met een selecte groep partners die beschikt over branche specifieke kennis en geautoriseerd zijn voor de verkoop en implementatie van de producten die zij voeren.www.infominds.nl

XatraX
Xatrax is opgericht in 1999 en heeft daardoor als ICT-bedrijf al meer dan 12 jaar ervaring. Die ervaring heeft er mede voor gezorgd dat zij over  vier geperfectioneerde businessunits beschikken:

  • XatraX Consultancy
  • XatraX E-business
  • XatraX IT-services
  • XatraX Software

Het Xatrax team bestaat uitsluitend uit bekwame vakmensen. Hun uitgebalanceerde talenten zorgen ervoor dat uw ICT-problemen zo snel mogelijk de wereld uit zijn. Met XatraX trachten zij computerproblemen tot een nare herinnering uit het verleden te herleiden. Daarvoor hanteren zij drie sleutelwoorden: transparantie, kwaliteit en bekwaamheid.www.xatrax.com

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.