4DMS start met Microsoft Dynamics CRM Enterprise van BusinessBase

3 augustus 2011, Van Nuon tot Unicef. Met eigen telemarketing-, print-, emailmarketing- en fulfilmentcapaciteit kunnen complexe marketing- en wervingscampagnes voor vele bekende opdrachtgevers worden uitgevoerd. 4DMS vervult de positie tussen volume- en campagnemanagement bureaus.

4DMS speelt als 'oude rot' in de DM- en TM-dienstverlening een belangrijke rol in een snel veranderende markt. Zij kennen de voetangels en klemmen die in de praktijk ondervonden worden.4DMS is gespecialiseerd in het uitvoeren van Multichannel DM-campagnes. Deze campagnes kunnen ze in eigen beheer uitvoeren. Ze hebben alles in huis wat daarvoor nodig is waardoor ze een totaaloplossing voor uw DM-campagne kunnen bieden.

www.4dms.nl

> Meer nieuws 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.