ASN Bank selecteert BusinessBase

In januari 2010 hebben Provinciale Staten van Overijssel besloten Energiefonds Overijssel op te richten. Energiefonds Overijssel wil door het aanbieden van zowel participaties als leningen en garanties op een, voor hen, innovatieve manier investeringen in hernieuwbare (“nieuwe”) energie en energiebesparing stimuleren.  Het beheer van het Energiefonds Overijssel heeft de Provincie Overijssel uitbesteed aan private partijen: ASN Bank ABB, Royal Dutch Haskoning DHV, ASN Bank Duurzame Financieringen en StartGreen.

20% nieuwe energie in 2020

De provincie Overijssel heeft een ambitieuze doelstelling voor nieuwe energie: duurzame vormen van energie moeten in 2020 voorzien in twintig procent van de totale energiebehoefte van de provincie. Energiefonds Overijssel is opgezet om samen met bedrijven, woningcorporaties en maatschappelijke organisaties deze doelstelling te realiseren. Energiefonds Overijssel bevat 250 miljoen euro.

Het Energiefonds Overijssel is sinds januari 2013 gestart met de beoordeling van aanvragen voor kredieten en participaties. De opdracht aan BusinessBase omvat het realiseren van een ICT oplossing met Microsoft Dynamics CRM voor het ondersteunen van de processen voor intakes, aanvraag behandeling, acceptatie en contractbeheer van krediet en participatie aanvragen op het gebied van nieuwe energie.

BusinessBase Toolbox voor Microsoft Dynamics CRM

Eén van de meest krachtige eigenschappen van Microsoft Dynamics CRM is de functionaliteit om zelf eenvoudig veranderingen/customizations aan te brengen in de standaard software. Om vervolgens Microsoft Dynamics CRM te voorzien van business logica is echter vergaande programmeer kennis noodzakelijk. Met de BusinessBase Toolbox voor Microsoft Dynamics CRM is dat verleden tijd, u kunt snel en beheersbaar business logica doorvoeren in customizations.

Gebruiksvriendelijke formules

Met de BusinessBase Toolbox voor Microsoft Dynamics CRM kunt u zonder gebruik te maken van JavaScript of C# code (Plug-ins) Microsoft Dynamics CRM volledig inrichten en aanpassen naar eigen behoefte met gebruik van gebruiksvriendelijke formules (vergelijkbaar met MS Excel). Veel voorkomende logica automatiseren en toegankelijk maken voor o.a. business consultants zonder dat zij specifieke programmeerkennis nodig hebben. Daarnaast fungeert Expression Engine als basis voor eigen ontwikkelde Solutions.

  • Geen programmeerkennis nodig. Bespaar 80% tijd. Een technisch consultant kan zich volledig focussen op de vraag van de klant.
  • Alle bronnen maken gebruik van dezelfde logica. De logica werkt ook bij koppelingen en imports buiten de browser (onload, onsafe en onchange). Beheer nog slechts op 1 plaats in de applicatie.
  • Klassieke Javascript mist bovenstaande logica en validatie, waardoor de validatie/scripting alleen in de browser werkt. HTML 5 ready.
  • De mogelijkheid van het slim hergebruik van formules levert enorme besparingen op. Dit betekent in de praktijk één keer de solution aanpassen i.p.v. 5 keer op 5 verschillende plekken aanpassen.
  • Vele regels foutgevoelige Javascript kunnen worden vervangen door 1 regel / formula expression definition.
  • Validatie al bij invoer van formules. Denk hierbij aan bestaan van attributen, het dataformat, etc., etc.

 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.