Bisnode Nederland kiest voor Dynamics CRM

Bisnode Nederland heeft besloten de Microsoft Dynamics CRM oplossingen van BusinessBase te implementeren voor de ondersteuning van hun operationele bedrijfsprocessen van lead-to-cash. Tijdens het selectietraject is gezocht naar een geïntegreerde oplossing op het gebied van CRM, project management en contractmanagement. De BusinessBase oplossingen voor Microsoft Dynamics CRM voldoen in alles aan deze functionele eisen en wensen. Microsoft Dynamics CRM is met 3,5 mln gebruikers wereldwijd een standaard voor professioneel klant-relatiebeheer.

Bisnode is met 3.000 medewerkers in 19 landen één van de grootste Europese aanbieders van beslissingsondersteunende oplossingen, met een compleet aanbod van diensten voor consumenten-, krediet- en zakelijke informatie. In Nederland heeft Bisnode een leidende positie en is gespecialiseerd op het gebied van business intelligence en marketing diensten. Bisnode Nederland biedt nationale en internationale consumenteninformatie en intelligente klant- en doelgroepanalyses. De diensten van Bisnode helpen bedrijven om hun verkoop te verhogen, de bedrijfsrisico's te verminderen en hun dagelijkse besluiten te verbeteren.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.