Business Performance Dashboards

Utrecht, 8 oktober 2012 – KPI Library, dé Cloud - BI tool, integreert met Microsoft Dynamics CRM voor scorecards en dashboard rapportages. Natuurlijk biedt Microsoft Dynamics 365 CRM standaard al de functionaliteit voor operationele rapportages & dashboards.  KPI Library gaat verder en is met name gespecialiseerd in trend analyse, waardoor leidinggevenden en business managers veel beter in staat zijn de bedrijfsresultaten te verklaren, te volgen en te verbeteren.

Business PerformanceMet KPI Library kunt u uw zakelijke strategieën vertalen naar de belangrijkste prestatie indicatoren en uw gestelde doelen. Dit meten en de resultaten visualiseren om uw bedrijfsvoering te verbeteren op basis van feiten en trends. Lees verder...

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.