BusinessBase is aanwezig op Explore Dynamics CRM!

Op donderdag 27 maart vindt in CineMec te Ede het grootste Microsoft Dynamics CRM evenement van Nederland plaats: Explore Dynamics CRM. Dit jaar zijn wij gold partner van deze dag die volledig in het teken staat van innovatie. Wilt u alles over Microsoft Dynamics CRM leren? Luisteren naar inspirerende sprekers? CRM experts en vakgenoten ontmoeten? Kom dan 27 maart 2014 naar Explore Dynamics CRM!

Microsoft Dynamics 365 CRM staat voor innovatie en kwaliteit. Alleen het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste is goed genoeg. Explore Dynamics CRM sluit naadloos aan op dit ideaal en brengt u inspirerende keynotes over innovatie binnen de wereld van de consument door Alexander Klöpping, marketing door Steven van Belleghem en CRM door Microsoft. ’s Middags kunt u break-out sessies bijwonen die u een kijkje in de keuken van verschillende branches bieden: organisaties vertellen hun verhaal over de implementatie van een CRM systeem.

Kortom, laat u inspireren door deskundigen, ontmoet vakgenoten en leer alles over CRM! Kom 27 maart 2014 naar het CineMec in Ede voor Explore Dynamics CRM 2014!

Meld u nu aan via de website www.exploredynamicscrm.nl

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.