BusinessBase is certified QBS group partner

BusinessBase is onlangs QBS Group partner geworden en maakt nu onderdeel uit van één van de snelst groeiende en tevens grootste en meest ervaren Microsoft Partner Organisaties in Europa. Quattro Business Solutions (QBS group)  is Microsoft Master VAR en verzorgt voor de bij haar aangesloten partners alle activiteiten omtrent distributie, ondersteuning en support voor Microsoft Dynamics in de meerderheid van de landen van West Europa. Daarnaast ondersteunen zij hun partners met het ontwikkelen, leveren, vermarkten, implementeren en supporteren van totaaloplossingen aan het MKB. BusinessBase ontvangt steeds meer aanvragen van Microsoft partners voor ondersteuning bij het opzetten of onderhouden van een eigen Microsoft Dynamics CRM expertise als aanvulling op hun eigen core competence zoals Dynamics NAV, Dynamics AX of bijvoorbeeld system integrating services.

Alle partners van QBS group zijn ervaren experts in de specifieke marktsegmenten die zij bewerken en lopen voorop op het gebied van Microsoft Dynamics en Microsoft technologie gebaseerde oplossingen. Als Partner van QBS group is BusinessBase een onafhankelijke en zelfstandige organisatie en profiteren we van de kennis en expertise van de professionals van QBS group en het netwerk van aangesloten partners. Met dit partnership zijn wij nog beter in staat om onze dienstverlening aan u als (toekomstige) klant verder te professionaliseren en zowel efficiënter als effectiever te maken.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.