BusinessBase presenteert tijdens Best of Sharing in ICT 2013

Op 26 september 2013 staan alweer voor de derde keer de Best practices, innovaties en trends op ICT-gebied centraal tijdens The Best Of: Sharing in ICT.

Aan de hand van verschillende praktijkcases komt u zo meer te weten over bewezen ICT-oplossingen. Naast de verschillende breakoutsessies waarin ook BusinessBase een Microsoft Dynamics CRM praktijkcase behandelt, zullen ook verschillende keynotes centraal staan tijdens deze dag. Zo neemt astronaut André Kuipers u mee op zijn reis door de ruimte. René Boender, brain-agent en auteur van verschillende boeken, vertelt u meer over de veranderende wereld en de rol van techniek daarin. Bekijk het overzicht van alle sprekers tijdens deze 'One Day Experience'!

Schrijf nu gratis in via www.bestofsharing.nl

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.