BusinessBase producten nu officeel "Certified for Microsoft Dynamics CRM"

Dynamics CRMAls een van de 4 partijen in Nederland mag BusinessBase haar oplossingen officieel "Certified for Microsoft Dynamics CRM" noemen. Software oplossing die het Certified for Microsoft Dynamics CRM (CfMD) logo dragen hebben bewezen over gedegen architectuur te beschikken en volledig compatibel te zijn met Microsoft Dynamics CRM.

De certificering is uitgevoerd door LionBridge. Deze VeriTest is volledig onafhankelijk en garandeert kwalitatief hoogwaardige software. Het CfMD certificaat wordt alleen verstekt aan organisaties die participeren in het Microsoft Partner Service Plan en de Gold status binnen het Microsoft Partner Network hebben bereikt. Daarnaast zijn er actieve referenten nodig die de oplossing gebruiken en deze ook aanbevelen.

BusinessBase is dan ook met recht trots op deze nieuwe mijlpaal. Onze oplossingen zijn volledig compatibel met Microsoft Dynamics en voldoen aan de hoogste kwaliteitnormen die Microsoft hanteert. Dat biedt u volop zekerheid.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.