BusinessBase verwelkomt 5 nieuwe klanten

7 oktober 2011, In de afgelopen maand hebben 5 nieuwe technologie bedrijven ervoor gekozen om met BusinessBase en de Microsoft Dynamics CRM oplossingen van start te gaan.

Blinker Blinker biedt als online marketing bureau de e-mail oplossingen van MailPlus. MailPlus is met 2.500 gebruikers de meest gebruikte professionele e-mail marketingapplicatie in Nederland voor het midden en topsegment. Het product is van Nederlandse bodem en wordt door een groot team van toegewijde medewerkers ontwikkeld.Bergler ICTBergler is een full-service ICT-dienstverlener met meer dan 300 medewerkers aan het werk en heeft vestigingen in Breda (hoofdkantoor), Amsterdam, Rotterdam en Apeldoorn. Bergler ICT ontwikkelt maatwerksoftware voor haar relaties. Daarnaast heeft Bergler ICT een bedrijfsonderdeel specifiek gericht op detachering van ICT-specialisten.IT Support GroepSinds de oprichting in 2000 heeft IT Support Groep zich gespecialiseerd in het netwerkbeheer voor het Midden- en kleinbedrijf. In de loop van de jaren is toegewerkt naar een conceptuele invulling van sterk geïntegreerde en beheersbare ‘Small Business’ IT omgevingen en het daar aan gekoppelde beheer. Met deze visie op IT beheer is het aantoonbaar mogelijk om door middel van minimale investering, een homogeen en goed beheersbare IT infrastructuur voor het MKB te faciliteren. We zien ons zelf graag als de IT-partner die kan adviseren, implementeren en kan beheren.Tredion AutomatiseringTredion Automatisering BV is de ISO-9001-gecertificeerde automatiseringsspecialist voor het mkb in midden-Nederland die denkt in ict-oplossingen voor zowel de zzp'er als grotere bedrijven.Daarnaast leveren wij vanzelfsprekend alle mogelijke computer- en netwerkapparatuur tegen concurrerende prijzen.BetabitBetabit helpt met haar 70 medewerkers deze bijzondere bedrijven meer uit hun mogelijkheden te halen. Aansprekende klanten hebben de automatisering van hun onderscheidende bedrijfsprocessen toevertrouwd aan Betabit. Van advies, architectuur, ontwerp en ontwikkeling tot en met beheer en continue verbetering. e opdrachtgevers schakelen Betabit in om zich te onderscheiden. Hierbij speelt time-to-market een belangrijke rol. Omdat de opdrachten dus vaak onder tijdsdruk staan, werkt Betabit vooral met productieve ontwikkelomgevingen zoals de Microsoft-technologie.

 

 

> Meer nieuws 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.