BusinessBase verwelkomt Solimas Groep

De Solimas Groep ( Agile Software, InfraControl en Groen IT) gaat van start met BusinessBase for Microsoft Dynamics CRM Enterprise.

Solimas is een groep van specialistische bedrijven op het gebied van softwarelicenties, Software Asset Management en duurzame IT. De werkmaatschappijen opereren onafhankelijk en bieden complementaire expertise, producten en diensten die ook integraal kunnen worden ingezet. www.solimas.nl

Solimas zocht een gestandaardiseerde oplossing voor hun totale operationele bedrijfsproces van de verschillende BV's op basis van het Microsoft Dynamics CRM platform. Met BusinessBase for Microsoft Dynamics CRM kiezen ze voor een flexibele, schaalbare, makkelijk te onderhouden en toekomst bestendige oplossing.

Agile Software is expert op het gebied van softwarelicenties voor grote en middelgrote organisaties. Deze organisatie biedt haar klanten licentie adviezen, leveringen en beheer voor onder andere Microsoft, Adobe, Citrix, McAfee, Oracle, RES, Symantec en VMware. Daarnaast kan Agile Software de licenties van vrijwel alle andere softwareleveranciers leveren.

InfraControl is de grootste en meest innovatieve Software Asset Management (SAM) en IT Asset Lifecycle Management (ITALM) consultancy organisatie van Nederland. Het bedrijf levert advies en totaaloplossingen aan klanten zoals de KLM, NS, Enexis, Gemeente Rotterdam, Gasunie, Aegon en Belastingdienst. InfraControl is geautoriseerd SAM partner van Microsoft, Oracle, Adobe, Symantec, Siemens en Autodesk.

Groene IT is de onafhankelijke specialist op het gebied van duurzame informatietechnologie. Groene IT maakt het energieverbruik van IT inzichtelijk, inventariseert waar besparingsmogelijkheden liggen en helpt deze te realiseren.

 

> Meer nieuws 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.