Caldic Nederland kiest voor Dynamics CRM

Caldic vond in BusinessBase de betrouwbare partner voor de ondersteuning van hun commerciële processen binnen Microsoft Dynamics CRM. De software biedt in basis de ondersteuning die hiervoor nodig is. Bovendien beschikt BusinessBase over een specifieke toolbox en templates waardoor noodzakelijke aanpassingen snel kunnen worden doorgevoerd.

Caldic

Caldic Nederland B.V. is een toonaangevende onderneming in Nederland op het gebied van de marketing, verkoop en distributie van chemische grond- en hulpstoffen aan de industrie. Het bedrijf is een zelfstandige werkmaatschappij van Caldic, een multinationaal opererende groep productie- en handelsbedrijven met meerdere vestigingen in Nederland en vele andere landen in Europa, Azië en Noord Amerika.

BusinessBase

BusinessBase biedt voor een snelle start en acceptatie Microsoft Dynamics CRM templates en add-ons die het gebruik van CRM meer toegevoegde waarde geven. Bovendien zijn de templates makkelijk verder te tunen en geven bij updates geen problemen. Met de BusinessBase Toolbox voor Microsoft Dynamics CRM kunnen klanten met behulp van gebruiksvriendelijke formules (vergelijkbaar met MS Excel) snel, eenvoudig en beheersbaar extra functionaliteit in CRM toevoegen zonder dat daarvoor geprogrammeerd hoeft te worden.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.