Congres ICT Ondernemerschap 2013

Utrecht, 23 april 2013 – Op dinsdag 14 mei organiseerde BusinessBase en ABN AMRO voor de vierde keer het ICT Ondernemerschapcongres. Dit jaar was het thema ‘De uitkomst van groter denken’. Het doel van het congres is om het ambitie niveau in Nederland naar een hoger niveau te tillen: ondernemers zullen Nederland gebruiken als springplank om internationaal te gaan ondernemen.ororganiseert BusinessBase voor het derde achtereen volgende jaar het enige congres speciaal voor de ICT ondernemer, met dit jaar als thema 'Kansen in Crisis'.  De deelnemers leren meer over de business aspecten van ICT ondernemerschap en kunnen gebruik maken van de gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden uit de ICT, Media en Telecom branche. www.ictondernemerschap2013.nl

Congres:ICT Ondernemerschap 2013| De uitkomst van groter denkenDoelgroep:Directies en DGA’s van ICT organisaties met 10-300 medewerkersDatum:Dinsdag 14 mei 2013 van 14:30 tot 18:00 uurLocatie:Auditorium, hoofdkantoor ABN AMRO AmsterdamKosten:Deelname is kosteloos op persoonlijke uitnodigingInitiator:BusinessBase en ABN AMRO BankParticipanten:ABN AMRO, Microsoft, Skillcity, Nederland ICT, PIBN, Universiteit Utrecht, Deloitte, IAB, DHPA, Telecom Society, Partner Master Class, B4IT, Saas4Channel

 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.