Deelnemers Programma Groeiversneller groeien aantoonbaar beter

BusinessBase is trots om te mogen deelnemen aan dit door de overheid speciaal geselecteerd programma.

 

Ondernemingen die deelnemen aan het landelijke Programma Groeiversneller presteren uitdrukkelijk beter dan andere bedrijven. Dat is de directe conclusie van een onderzoek in samenwerking met het CBS.

Er worden jaarlijks maximaal 20 van de 700 aangemelde bedrijven in Nederland hiervoor geselecteerd. Programma Groeiversneller moet bedrijven sneller laten doorgroeien waardoor meer werkgelegenheid wordt gecreëerd en internationalisering wordt bevorderd. De uitvoering van het programma is in handen van PWC, De Baak, AKD, Philips Innovation Services en Port4Growth.

Voor meer info zie:  www.programmagroeiversneller.nl

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.