Eerste MailPlus for Microsoft Dynamics CRM seminar een feit

Het eerste seminar van de Microsoft Dynamics CRM connector voor MailPlus heeft plaats gevonden bij MailPlus in Zoetermeer. Nadat de eerste klanten onlangs live zijn gegaan was het nu de beurt aan de aanwezige MailPlus en Microsoft Dynamics CRM gebruikers om zelf te kunnen zien welke voordelen er behaald kunnen worden.

De nieuwste CRM software van Microsoft kan naadloos geïntegreerd worden met de e-mail marketingoplossing MailPlus. De nieuwe connector synchroniseert  moeiteloos gegevens tussen de twee systemen en stuurt automatische e-mail campagnes aan. Door het installeren van de connector worden diverse onderdelen van MailPlus benaderbaar vanuit het CRM-pakket. Zo kunt u:

  • Real time synchroniseren
  • Uitgebreide segmentaties maken
  • Eenvoudig contacten up-to-date houden
  • Campagnes aansturen

 

 

> Meer nieuws 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.