Estate Full Service Internet stapt over op Microsoft Dynamics CRM

Estate Full Service Internet heeft gekozen om hun maatwerk CRM oplossing te vervangen door Microsoft Dynamics CRM van BusinessBase waarmee zij een efficiëntere en betrouwbaardere bedrijfsvoering kunnen borgen en meer service kunnen bieden aan hun klanten. Daarnaast stelt de nieuwe oplossing hen beter in staat om hun groeiambities te verwezenlijken. Estate gaat gebruik maken van Microsoft Dynamics CRM voor sales, service, marketing, projecten, planning, urenverantwoording, contractbeheer en de financiele koppeling met Twinfield.

Estate is een Full Service Internetbureau dat online kennis en middelen breed inzet om de doelstellingen van haar klanten te bereiken. Steeds op een manier die de verwachtingen overtreft. Estate realiseert doelen van haar klanten, door de breed inzetten van online kennis en ervaring. De missie van Estate is helder: Door samen met haar klanten reële doelen op het gebied van Internet te stellen, is Estate in staat waar te maken wat zij belooft. Dankzij jarenlange ervaring met het implementeren en ontwikkelen van Internetproducties kan Estate een compleet pakket aan producten en diensten leveren: van advies, grafisch ontwerp en bouw tot aan de implementatie van Content Management Systemen.

 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.