Event | Doe meer met e-mail marketing

Op donderdag 31 mei organiseert BusinessBase het e-mail marketing event bij MailPlus in Zoetermeer. Een middag vanaf 14:00 uur vol do's en don'ts in e-mail marketing.

Inschrijven>>
Ondanks de supersnelle groei van social media is e-mail marketing een blijvertje. Nog altijd is het de communicatiemethode waar per geinvesteerde euro het meeste communicatierenement uit te halen valt. En het bereik is enorm. Per slot is het lezen van mail het eerste wat iedereen doet zodra hij achter de PC, Ipad of Smartphone kruipt.  Doe meer met e-mailmarketing- Hoe is het gesteld met de professionaliteit van al die e-mails?- Wat zijn de succesfactoren voor een hoger rendement?- Social media en/of e-mail marketing?- En hoe integreer je e-mail marketing met je CRM systeem?

Integreer e-mail marketing met je CRM systeem    
Bespaar tijd en benut kansen door automatische uitwisseling van gegevens tussen MailPlus e-mail marketing en Microsoft Dynamics CRM. Uw e-mail campagnes krijgen daardoor een direct vervolg in uw CRM systeem!   MailPlus is met 2.500 gebruikers de meest gebruikte professionele e-mail marketingapplicatie in Nederland. Met MailPlus kunt u in een handomdraai HTML e-mailings opstellen, versturen, direct de resultaten meten, feedback ontvangen met online enquettes en webformulieren en event driven marketing toepassen voor doelgerichte communicatie op het juiste moment.

 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.