Gemeente Rotterdam migreert naar Dynamics CRM

Gemeente Rotterdam migreert naar Dynamics CRM

BusinessBase heeft de afdelingen Stadsontwikkeling en Externe Betrekkingen & Kabinet gemigreerd naar Microsoft Dynamics CRM voor de ondersteuning van hun dagelijkse werkzaamheden. Door het gebruik van de BusinessBase Ready-to-Start template en Toolbox is de migratie geheel binnen budget en doorlooptijd opgeleverd.

Stadsontwikkeling bouwt aan een sterke economie en een aantrekkelijke woonstad, met hart voor Rotterdam en de mensen die er komen, wonen en werken. Zij initiëren en begeleiden ruimtelijke en economische investeringen in Rotterdam. Daarbij zijn zij zowel publiek ontwikkelaar als kwaliteitsbewaker. Met gericht verkeersbeleid en een duurzame infrastructuur houden ze Rotterdam bereikbaar. Door regels te handhaven zorgen ze dat Rotterdammers veilig en aangenaam kunnen wonen. En met hun vastgoed huisvesten zij belangrijke publieke diensten en voorzieningen. Stadsontwikkeling geeft - samen met private en publieke partners - vorm aan de stad en houdt de stad in vorm. Alle gespreksverslagen van SO worden nu in CRM geregistreerd, zodat er beter gerapporteerd kan worden op de data dan voorheen.

De afdeling Externe Betrekkingen & Kabinet (EBK) is de autoriteit binnen de gemeente op het gebied van protocol en hospitality. EBK werkt professioneel aan relaties en reputatie, adviseert en ondersteunt de burgemeester in al zijn werkzaamheden én het gehele college van B&W bij protocollaire en professioneel relationele aangelegenheden.  EBK heeft als primair doel contactenbeheer en het juist kunnen aanschrijven van deze contacten per e-mail en/of brief met gebruik van marktlijsten gebaseerd op een aangepaste entiteit ‘groepen'.

Toolbox voor Microsoft Dynamics CRM Met de BusinessBase Toolbox voor Microsoft Dynamics CRM kan met behulp van gebruiksvriendelijke formules (vergelijkbaar met MS Excel) snel, eenvoudig en beheersbaar extra functionaliteit in CRM toevoegen zonder dat daarvoor geprogrammeerd hoeft te worden. Met de eenvoudige functies worden complexe macro’s (javascript) beperkt. Dit scheelt in implementatiekosten en het maatwerk is beheersbaarder en transparanter, waardoor de Gemeente Rotterdam minder kwetsbaar is bij het migreren naar een nieuwere versie van MS Dynamics CRM.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.