Geslaagd voor de ISO 9001:2015 (her)certificering

iso_9001-2015_businessbase.png

Geslaagd voor de ISO 9001:2015 (her)certificering

BusinessBase is trots op het behalen van haar ISO 9001:2015 –(her)certificering. De internationaal erkende standaard garandeert dat onze producten en services voldoen aan de behoeften van onze klanten via een effectief kwaliteitsmanagementsysteem.

Een cultuur van continue verbeteren

In 2016 heeft BusinessBase de beslissing genomen om toe te werken naar ISO 9001: 2015-accreditatie. Hiermee werkt BusinessBase met toewijding aan onze producten en diensten om deze voortdurend te verbeteren. 
Om ISO 9001:2015 compliant te blijven worden we elk jaar geaudit en eens in de drie jaar vindt de hercertificatie audit plaats. Onderdelen van de audit zijn het kwaliteitsmanagementsysteem, een beoordeling van de documentatie van het managementsysteem, pre-audit, initiële beoordelingen en goedkeur-conformances.

Focus op kwaliteit

ISO 9001:2015 is een van de strengste en meest gerespecteerde normen ter wereld. Het BusinessBase team werd geaudit door TÜV die in juni het certificaat heeft hernieuwd. Het behalen van ISO 9001:2015 versterkt BusinessBase in de focus op het creëren van toonaangevende diensten, gemeten aan de hand van de wereldwijde benchmarks van de industrie standaarden.

Karima Notten
"Ik vertel je graag meer over dit onderwerp"
Neem contact op met Karima.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.