Impressie Best of Sharing 2013

Impressie Best of Sharing 2013

Op 26 september 2013 stonden voor de derde keer de 'best practices, innovaties en trends' op ICT-gebied centraal. Aan de hand van verschillende praktijkcases kwamen de bezoekers meer te weten over bewezen ICT-oplossingen.

Naast de verschillende breakoutsessies waarin ook BusinessBase een Microsoft Dynamics CRM praktijkcase behandelde, stonden een aantal keynotes centraal. Zo nam astronaut André Kuipers ons in een bevlogen presentatie mee op reis door de ruimte. René Boender, brain-agent en auteur van verschillende boeken, vertelde meer over de veranderende wereld en de rol van techniek daarin. Bert Pluimers is Sr Director Office 365 EMEA bij Microsoft en deelde zijn uitgebreide ervaring op het gebied van cloud en Office 365 en hoe organisaties kunnen profiteren van werken in de cloud.

Ook Wouter Bolweg van BusinessBase presenteerde een CRM lead-to-cash praktijkcase van een kabelbedrijf die aan 25.000 huishoudens digitale TV & Radio, internet en telefonie aanbiedt. Een Microsoft Dynamics CRM case waarin integrale facturatie met variabel verbruik, centrale registratie van alle klantcommunicatie, beter inzicht in opportunity’s en bestaande relaties en een snelle incident afhandeling centraal staan. Alle medewerkers van deze kabelaar hebben nu altijd en overal online toegang tot de contract- en dossierinformatie inclusief dashboards en analyses.

 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.