IRIS Mobile live met de BusinessBase Telecom template voor Microsoft Dynamics CRM

Gisteren is onze klant IRIS Mobile uit Vlijmen live gegaan met Microsoft Dynamics CRM en de BusinessBase telecom template. Iris Mobile (onderdeel van de TELECOM Result Group) verzorgt alle activiteiten die met mobiel te maken hebben binnen de TRG groep.

Daniël Cirk - Operationeel Directeur & Partner bij IRIS Mobile B.V.) is blij met de go-live:"Mijlpaal!! Vandaag 'GO LIVE' met BusinessBase 4 Microsoft Dynamics CRM/ERP voor de telecombranche samen met IRIS ontwikkeld Iedereen heeft er goede zin in. Na een intensief jaar beschikken we nu over een professioneel pakket om nog beter uw vaste telefonie, mobiele telefonie en dataverbindingen te beheren".

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.