Jaarcongres ICT Ondernemerschap 21 mei 2014

Jaarcongres ICT Ondernemerschap 2014 21 mei 2014 | 14:30

Utrecht, 10 april 2014 - Op 21 mei organiseren BusinessBase en ABN AMRO de vijfde editie van het congres ICT Ondernemerschap. Dit jaar is het thema ‘Growth Hacking’, een innovatieve en kostenefficiënte vorm van marketing die gebruik maakt van de schaalbaarheid van het internet. Het doel van het congres is om ICT-ondernemers in Nederland bewust te maken van de kansen om op een creatieve manier meer omzet te genereren door nieuwe vormen van online marketing.

Aan het congres nemen 200 ondernemers van middelgrote en kleinere ICT, Media en Telecom bedrijven deel. De ondernemers Karel van der Poel, Laurens van der Tang, Marc-Paul Brandt en Kees van Nunen geven hun visie op het professioneel laten groeien van een ICT-bedrijf, gebaseerd op hun eigen ervaringen bij diverse ICT-bedrijven, van klein tot groot.

Locatie

Het congres vindt plaats in het Auditorium van ABN AMRO in Amsterdam. Adres: Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam

Doelgroep en aanmelden

Het congres is kosteloos toegankelijk voor Technologie, Media en Telecom ondernemers. Meer info en aanmelden op www.ictondernemerschap2014.nl

Het congres ICT Ondernemerschap is een initiatief van BusinessBase en ABN AMRO.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.