Meer rendement met MailPlus e-mailmarketing voor Dynamics CRM

E-mail marketing is nog nooit zo meetbaar geweest als nu. Een blinde focus op open en- klikratio is niet meer voldoende om de effectiviteit van uw e-mail marketing te meten. Deze data zegt niets over het rendement van uw e-mail marketing op jaarbasis. Uiteindelijk gaat het maar om één ding: Acquisitie, Retentie en Groei. Met de BusinessBase Mailplus e-mailmarketing connector voor Microsoft Dynamics CRM kunt u klantbehoudacties verbeteren, nieuwe verkoopkansen creëren en groei realiseren.

Bespaar tijd en start de MailPlus campagnes direct vanuit Dynamics CRM. Minder foutgevoelig doordat het synchronisatieproces niet meer handmatig verloopt. Klantwaarde verhogend doordat Customer Life Cycle Marketing campagnes automatisch vanuit de CRM database worden getriggerd. Omzet verhogend doordat doorklikgegevens direct in CRM beschikbaar zijn.

Kenmerken:

  • Realtime data synchronisatie.
  • Automatische Opt-in en Opt-out synchronisatie.
  • Bounce processing.
  • CRM marketing lijst integratie in MailPlus.
  • Marketing campagnes automatiseren vanuit CRM.
  • Open- en klikratio’s in CRM.
  • Formulier resultaten zichtbaar in CRM. 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.