Meerwaarde koppeling Microsoft CRM, BusinessBase & Exact Online

Bijna iedere ondernemer werkt wel met verschillende soorten of merken software: hoe handig is het als je die aan elkaar kunt koppelen? Enorm handig, weet Emo Prins, directeur van Business Base. Zijn bedrijf ontwikkelde al meerdere koppelingen. De laatste is er één tussen Exact Online en Microsoft Dynamics CRM. Wat we dan als eerste willen weten: waarom hebben bedrijven zo’n soort koppeling nodig?

Meerwaarde CRM

Moderne combinaties

Prins: “Doordat je twee ecosystemen verbindt, kun je aan ‘cherrypicking’ doen. Als je bijvoorbeeld uren wilt schrijven, kan dat in Exact Online. Maar als je dat diepgravend en internationaal wilt doen en je een groter bedrijf bent, wil je dat misschien in Microsoft CRM doen, terwijl je de boekhouding in Exact Online houdt. Je kunt dus componenten kiezen uit beide systemen en daar combinaties van maken. En dat is modern.”

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.