Microsoft Dynamics CRM connector voor Exact online

BusinessBase biedt als certified Microsoft Dynamics CRM partner een webservices connector tussen haar CRM Extra en Enterprise modules en Exact online. De uitwisseling van de NAW gegevens en de journaalposten voor inkoop, verkoop-, voorraad-, onderhandenwerk- en transitorische boekingen worden tussen beide systemen ondersteund.

BusinessBase levert op basis van het Microsoft Dynamics CRM platform de meest innovatieve online tools om de dagelijkse bedrijfsvoering bij ICT, Media en Telecom bedrijven optimaal te laten renderen. In de concurrerende markt van vandaag kun je alleen succes behalen als je een 360-gradenweergave van je klanten en je bedrijf hebt. Waar je ook bent en hoe je ook het liefste werkt, met de BusinessBase oplossingen op basis van Microsoft Dynamics CRM heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De dynamische connector voor Exact online is hiervan een praktijkvoorbeeld. Nadat de facturering in CRM Extra/Enterprise is verwerkt worden de debiteuren en crediteuren NAW-gegevens, plus de journaalposten uitgewisseld met Exact online. Het saldo van de openstaande posten wordt weer gesynchroniseerd naar CRM Extra/Enterprise. BusinessBase ondersteunt een NAW en journaalposten uitwisseling tussen beide systemen voor  inkoop, verkoop en voorraadboekingen.

BusinessBase automatiseert de professional
BusinessBase is een toonaangevende branchespecialist in het leveren van geïntegreerde online en offline CRM/ERP bedrijfssoftware voor technologie-, media- en telecombedrijven met 10-200 medewerkers. De webbased bedrijfsoplossingen voorzien in een sterke integratie tussen alle bedrijfsonderdelen van een ICT-bedrijf. BusinessBase baseert haar oplossingen op de nieuwste Microsoft Dynamics CRM technologie en heeft een succesvolle focus op een dynamische branche. Inmiddels wordt BusinessBase software gebruikt bij meer dan 600 bedrijven.

Exact Online groeit hard met 50.000 administraties in Nederland en België
Als startende ondernemer of doorgewinterde MKB-er wilt u inzicht in de omzet, winst en cashflow van uw bedrijf. Dan is Exact Online de oplossing voor u. Dit online boekhoudpakket biedt alle functionaliteit die u nodig heeft om op een eenvoudige manier een goede boekhouding te voeren. Dan heeft u meer tijd over om te ondernemen. Exact Online groeit hard. Inmiddels worden meer dan 53.000 administraties gevoerd met Exact Online door bedrijven in Nederland en België. Alleen al in Nederland ondersteunen 2.600 accountants het gebruik van Exact Online.

Microsoft Dynamics CRM is wereldwijd de snelste online groeier 
Microsoft Dynamics CRM is wereldwijd de snelst groeiende oplossing voor (online) sales, service en marketing. Meer dan 2 mln gebruikers in 80 landen maken dagelijks gebruik van Microsoft Dynamics CRM. In 2011 is de nieuwste versie Microsoft Dynamics CRM 2011 Online gelanceerd met o.a. :• Native Microsoft Outlook en Office integratie• Realtime persoonlijke dashboards• Inline business intelligence voor performance & goal management 

Meer informatie:BusinessBaseMaurits HekmanT: 030-2415538E: maurits.hekman@businessbase.com

 

> Meer nieuws 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.