Microsoft Dynamics CRM Resource Planner

Microsoft Dynamics CRM Resource Project Planner voor Microsoft Exchange

Als eerste Microsoft Dynamics CRM partner biedt BusinessBase een resource planner voor de CRM Extra en Enterprise modules geïntegreerd met Microsoft Exchange. Veel Technologie, Media en Telecom bedrijven gebruiken de BusinessBase oplossingen op basis van Microsoft Dynamics CRM voor hun totale operationele bedrijfsvoering van lead tot factuur en van sales tot service.

Deze nieuwste aanwinst maakt het nu mogelijk om activiteiten en resources direct te plannen naar Microsoft Exchange. Alle projectactiviteiten worden vanuit het overzicht gesleept naar de dag, week of maand calendar van de medewerkers.  De klant- en project detailinfo is daardoor realtime en online beschikbaar in de Microsoft Outlook agenda’s op alle devices met de gebruikelijke Outlook markeringen (busy, out of office, etc)

Om dit proces nog makkelijker te maken kunnen de activiteiten periodiek repeteren per dag, week of  maand, waardoor de planning automatisch wordt gevuld. Elke geplande activiteit is ook direct beschikbaar in de uren(week)staat van de betreffende medewerker. Door gebruik van businessrules kunnen alle geschreven activiteiten desgewenst worden doorgeboekt naar de facturatie.

BusinessBase automatiseert de professional
BusinessBase is een toonaangevende branchespecialist in het leveren van geïntegreerde online en offline CRM/ERP bedrijfssoftware voor technologie-, media- en telecombedrijven met 10-200 medewerkers. De webbased bedrijfsoplossingen voorzien in een sterke integratie tussen alle bedrijfsonderdelen van een ICT-bedrijf. BusinessBase baseert haar Quickstart, Extra en Enterprise oplossingen op de nieuwste Microsoft Dynamics technologie en heeft een succesvolle focus op een dynamische branche. Inmiddels wordt BusinessBase software gebruikt bij meer dan 600 bedrijven.

Microsoft Dynamics CRM is wereldwijd de snelste online groeier
Microsoft Dynamics CRM is wereldwijd de snelst groeiende oplossing voor (online) sales, service en marketing. Meer dan 2 mln gebruikers in 80 landen  maken dagelijks gebruik van Microsoft Dynamics CRM. In 2011 is de nieuwste versie Microsoft Dynamics CRM 2011 Online gelanceerd met o.a. :• Native Microsoft Outlook en Office integratie• Realtime persoonlijke dashboards• Inline business intelligence voor performance & goal management

> Meer nieuws 

 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.