MVGM live met Microsoft Dynamics CRM

BusinessBase migreert MVGM van Exact Synergy naar Microsoft Dynamics CRM voor 600 users. De wens was een flexibeler systeem met een betere integratie met Microsoft Office en Exchange, activiteiten management en verdergaande workflow capaciteiten die MVGM zelf kan aanpassen en inrichten, onafhankelijk van de leverancier.

Omdat de activiteiten binnen de 4 divisies van MVGM sterk van elkaar verschillen waren er verschillende ‘core’ applicaties aanwezig. Voor de boekhouding wordt Exact Globe gebruikt en Exact Synergy werd ingezet voor intranet, workflow management, HRM en inkoopfactuur accordering. Kleine wijzigingen waren helaas niet mogelijk óf moesten door een consultant geprogrammeerd worden.

Flexibeliliteit en Worflows

Er was dus weinig transparantie hoe het systeem in elkaar zit en een grote afhankelijkheid van de leverancier met hoge kosten. Nu ook de salesafdeling met het systeem moest gaan werken en hierin tegen veel beperkingen aan liep was het moment daar voor oriëntatie naar een nieuw systeem. Na een uitvoerige selctietraject en een Proof of Concept heeft MVGM gekozen voor een toekomstvaste implementatie met Microsoft Dynamics CRM voor o.a. HRM, Workflowmanagement, Inkoopfactuur accordering, SharePoint en Exact Globe integratie.

Over MVGM

MVGM neemt als vastgoedregisseur de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. Met zo'n 600 medewerkers en vanuit 20 kantoren ontzorgt MVGM haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed. MVGM heeft als grootste vastgoedbeheerder van Nederland 60.000 huurwoningen, meer dan anderhalf miljoen vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte, ruim anderhalf miljoen vierkante meter winkelruimte, 50.000 appartementen van VvE’s en tal van andere projecten in beheer.

Over BusinessBase

BusinessBase CRM specialisten bedient als ‘single product company’ ongeveer 400 klanten. Wij verzorgen CRM (verbeter) trajecten op basis van Microsoft Dynamics CRM. Met 30 specialisten zijn wij het op 1 na grootste Microsoft Dynamics CRM competence center in de Benelux met een eigen ontwikkelteam en richten ons met vooral op middelgrote en grote bedrijven. Daar waar nodig zetten wij specifieke templates en Add-ons in voor onze doelbranches ICT & Media, Telecom, Zakelijke- en Financiële Dienstverlening of werken we samen met of voor partners om tot de juiste oplossing te komen voor onze klanten.

Over Microsoft Dynamics CRM

Met 3 miljoen gebruikers bij 40.000 organisaties in 80 landen is Microsoft Dynamics CRM wereldwijd de snelst groeiende oplossing voor (online) sales, marketing en service. BusinessBase is premium partner van Microsoft Dynamics CRM.  Het  Microsoft Dynamics CRM platform is een flexibele, schaalbare, makkelijk te onderhouden en toekomst bestendige technologie met een groot wereldwijd eco systeem.

Andere artikelen

Waarom organisaties investeren in een nieuwe CRM strategie

Er zijn vele redenen waarom organisaties investeren in een...

Gamification binnen CRM?

We leven in een wereld die meer...

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.