Nieuwe MailPlus release november 2013

Nieuwe MailPlus release

Utrecht, 12 november 2013 - Op 17 november wordt een nieuwe versie uitgebracht van MailPlus die automatisch voor alle MailPlus-gebruikers beschikbaar is. Deze MailPlus Release bevat topideeën van gebruikers uit MailPlus UP, de User Portal van MailPlus. En natuurlijk introduceert MailPlus zelf ook nieuwe mogelijkheden, zoals de nieuwe Image editor, nieuwsbrief op maat, multiblokken en DMARC.

Nieuw in Bright Edit: Multiblokken Het indelen van een e-mail template en het plaatsen van je content moet handig en flexibel zijn. Daarom heeft MailPlus iets nieuws: Multiblokken. Een Multiblok maakt het voor MailPlus-gebruikers mogelijk om heel eenvoudig te wisselen van indeling. Met deze video krijg je al een kleine indruk!

MailPlus connector voor Microsoft Dynamics CRM Microsoft Dynamics CRM kan naadloos integreren met de e-mail marketingoplossing MailPlus. De BusinessBase connector synchroniseert moeiteloos gegevens tussen de twee systemen en stuurt automatische e-mail campagnes aan. Bekijk de video

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.