Optie1 Telecom start met Microsoft Dynamics CRM

Optie1 is met 75 winkels de snelst groeiende telecomretailer van Nederland met een grote ambitie. Telecom, internet, televisie, energie: ze bieden het allemaal in eigen winkels en via franchise vestigingen. Om de groei ambitie naar de volgende 50 winkels waar te maken starten zij met Microsoft Dynamics CRM.

Optie 1 Telecom

Optie 1 is een onafhankelijke telecomspecialist en verkoopt abonnementen en toestellen aan particulieren en bedrijven. Bij Optie1 werken deskundige mensen die graag ontzorgen en de klant altijd voorop zetten. Onafhankelijke service en persoonlijk advies dat is waar Optie1 voor staat. Ze zien zichzelf graag als de lokale telecomspecialist en staan dicht bij hun klanten en werken hard aan een goede vertrouwensband door altijd de beste kwaliteit te leveren. Doordat ze volkomen onafhankelijk zijn van welke telecom aanbieder dan ook kunnen zij volledig adviseren in het belang van de klant. Optie1 biedt een ruim assortiment aan mobiele en vaste telefonie, internet-, glasvezel- en televisieaansluitingen, energie, accessoires en een eigen service- & reparatiedienst. Bekijk onze Telecom Template.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.