Plusine ICT gaat tot het uiterste met Microsoft Dynamics CRM

Plusine ICT is met ruim 40 medewerkers de toonaangevende specialist in het consolideren en virtualiseren van datacenter oplossingen waaronder server & storage oplossingen. Een jarenlange ervaring stelt hen in staat om de beste IT oplossingen voor hun klanten te vinden. Plusine ICT werkt met de geïntegreerde Microsoft Dynamics CRM bedrijfssoftware van BusinessBase. “Een online, schaalbare en gebruiksvriendelijke totaaloplossing die naadloos aansluit bij onze bedrijfsprocessen”.

André Krab, financieel directeur: “BusinessBase kwam in beeld omdat zij specifiek voor de ICT een online branche oplossing ontwikkelen op basis van Microsoft Dynamics CRM. Wij werken nog effectiever nu iedereen overal en altijd beschikt over dezelfde sales-,  project-, en service informatie geïntegreerd met Microsoft Office & Exchange. Plusine ICT is een ware topsporter in dienstverlening. Om de beste te zijn moet je bereid zijn telkens weer tot het uiterste te gaan. Met de Microsoft Dynamics CRM oplossingen van BusinessBase kunnen we dit ook waar maken”.

 

 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.