Plusine ICT kiest voor BusinessBase!

Recent heeft ook Plusine ICT haar formele akkoord gegeven voor de uitrol van de BusinessBase PSA Suite. BusinessBase zal doormiddel van haar PSA Suite en de standaard mogelijkheden binnen het Microsoft Dynamics CRM platform de volledige bedrijfsvoering van Plusine ICT optimaliseren. De huidige Lotus Notes omgeving zal integraal worden vervangen door Microsoft producten.

Plusine ICT is een specialist in het consolideren en virtualiseren van datacenter oplossingen waaronder server & storage oplossingen. Hun specifieke werkzaamheden bestaan uit het adviseren, leveren, implementeren en beheren van hardware, storage en back-up systemen. De jarenlange ervaring stelt Plusine ICT in staat om de beste IT oplossingen voor hun klanten te vinden. Plusine ICT biedt daarbij technische expertise, professioneel project- management en goed georganiseerde support

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.