QNH Consulting migreert naar Microsoft Dynamics CRM 2013

QNH Consulting migreert naar Dynamics CRM 2013

Utrecht, 30 april 2014 - Met ruim 400 professionals heeft QNH de kennis en ervaring in huis om organisaties beter te laten presteren vanuit de visie dat ruimte voor innovatie ontstaat door het IT landschap zo effectief en efficiënt mogelijk te optimaliseren. Ze doen dit vanuit vestigingen in Groningen, Amsterdam, Maastricht en Hasselt (België).

BusinessBase heeft voor QNH Consulting een volledige datamigratie uitgevoerd van Dynamics CRM 4.0 naar 2013 voor hun sales & marketing processen. Bovenop standaard CRM maakt QNH nu gebruik van de BusinessBase Toolbox voor Dynamics CRM om zonder gebruik te maken van JavaScript, Dynamics CRM volledig in te richten en aan te passen naar eigen behoefte. Met de toolbox kunnen vele regels foutgevoelige Javascript worden vervangen door 1 regel / formula expression definition. De mogelijkheid van het slim hergebruik van formules levert QNH enorme besparingen op.

Gerelateerde berichten

  • Jaarcongres ICT Ondernemerschap 21 mei 2014
  • Migreer nu naar Microsoft Dynamics CRM 2013
  • BusinessBase gaat verhuizen

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.