ReasonNet Datacenters kiest voor gecontroleerd factureren met BusinessBase CRM Extra

13 mei 2011, Na een intensief selectietraject kiest ReasonNet voor BusinessBase CRM Extra op basis van Microsoft Dynamics CRM om hun sales en facturatieproces te professionaliseren. Met een webservices koppeling tussen hun portal en BusinessBase worden alle maandelijkse verbruikdata zoals Kilowatt uren, dataverbruik en service uren op de huurfacturen bijgevoegd.

ReasonNet levert al sinds 1998 data hosting en housing oplossingen vanuit datacenters in Amsterdam. In 2009 werd het meest recente datacenter opgeleverd. GYRO Center DC-2 voldoet aan alle EUE-2011 richtlijnen en heeft hiermee een sterk leidende rol in de markt; alle diensten worden mede vanuit deze locatie geleverd.Er wordt gebruik gemaakt van de CRM connector voor Twinfield voor de journaalposten uitwisseling. Het saldo van de openstaande posten wordt weer gesynchroniseerd naar BusinessBase CRM Extra. BusinessBase ondersteunt een journaalposten uitwisseling tussen CRM Extra/Enterprise en Twinfield voor inkoop, verkoop en voorraadboekingen.

> Meer nieuws 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.