Release preview guide Microsoft Dynamics CRM 2013

Release preview guide Microsoft Dynamics CRM 2013

Microsoft heeft recent de release preview guide van hun nieuwe Dynamics CRM versie 2013 beschikbaar gesteld om klanten en partners enthousiast te maken voor deze grootse release.

In een wereld waarin iedereen altijd online is en de sociale media elk individu een krachtige stem geeft, wordt het voor bedrijven en organisaties steeds belangrijker om klanten een gedifferentieerde en boeiende ervaring (customer experience) te leveren. Microsoft vindt dat uw Customer Relationship Management (CRM) systeem hierin een cruciale rol kan spelen en zet met Dynamics CRM 2013 (online) volop in op Mobile, Social, Cloud en Big Data.

Waar veel andere CRM systemen verouderd raken, lanceert Microsoft nu iets compleet nieuws:

  • Nieuwe gebruikers interface: Cleaner, sneller en intuïtiever. Zonder pop-ups of het continue switchen tussen applicaties.
  • Proces begeleiding: De proces begeleiding helpt uw ​​gebruikers om taakgericht te werken en is volledig configureerbaar, zodat u de flexibiliteit heeft om snel in te spelen op veranderende behoeften.
  • Mobile CRM: Nieuwe gratis Windows 8 en iPad applicaties houden uw sales team connected ongeacht waar ze zijn, en leveren een naadloze ervaring op zowel tablet als telefoon.
  • Social CRM: Grensverleggend samenwerken met de krachtige mogelijkheden van Yammer, Skype en Lync binnen Microsoft Dynamics CRM.

 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.