Ruim 11.000 facturen per maand met BusinessBase CRM Extra

Stichting Kabelnet Veendam is live met BusinessBase CRM Extra voor hun complete abonnementenadministratie en maandelijkse factuurproces.  Alle verbruiksdata voor bellen en dataverbruik buiten de bundel worden gekoppeld aan BusinessBase CRM Extra zodat dit maandelijks kan worden gefactureerd.

De Stichting Kabelnet Veendam is vanaf 1988 actief en biedt in de gemeente Veendam ruim 11.000 aansluitingen Televisie, Internet en telefonie. Door het gebruik maken van de technische mogelijkheden van het glasvezelnet, het optimaliseren van de dienstverlening aan de abonnees en het open staan voor nieuwe toekomstige ontwikkelingen onderscheidt de SKV zich als een modern bedrijf met visie in de gemeente Veendam.

> Meer nieuws 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.