Save the Date: Customer Success Clinic

BusinessBase is platinum sponsor van Customer Success Clinic!

Op donderdag 8 juni verwelkomt DynamicsHUB wederom Microsoft Dynamics 365 eindgebruikers en partners bij SPANT in Bussum. Customer Success Clinic is hét evenement van het jaar over de invulling van klantgericht ondernemen in de digitale wereld. Bekijk hoe het er vorig jaar aan toe ging:

Tijdens de Customer Success Clinic krijgen de bezoekers inzicht in de Customer Journey en hoe men de optimale klantbeleving kan realiseren. DynamicsHUB belooft een no-nonsense uitleg van verschillende grote IT termen en trends, zoals Business Intelligence, IoT, Insights en Analytics, Customer Experience en Digital Transformation, waarbij het eindgebruiker-perspectief centraal staat.

Ga hier naar het event

Michael Uenk
"Ik vertel je graag meer over dit onderwerp"
Neem contact op met Michael.

Andere artikelen

CRM gedreven door de Customer Experience

CRM gedreven door de Customer Experience

Het toonaangevende onderzoeksbureau...

De Omnichannel Customer Engagement aanpak

Customer Engagement speelt een belangrijke rol in het...

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.