Terugblik Microsoft Inspire 2017

Afgelopen week waren Emo, Jan en Maurits namens BusinessBase aanwezig in Washington DC bij het jaarlijks terugkerende wereldwijde Microsoft Partnerevent Inspire 2017

Met 600 Nederlandse deelnemers van de in totaal 16.000 is Inspire de plek voor partners om inspiratie op te doen, te verbinden en te leren.

De centrale boodschap van Satya Nadella tijdens de eerste keynote was de focus van Microsoft op het wereldwijd ‘empoweren’ van mensen en organisaties. De digitale transformatie is in alle bedrijven en alle branches in volle gang. Marktverstorende, vernieuwende bedrijven waren de eerste en nu volgen stap voor stap alle bedrijven. Een nieuwe evolutie is de beweging van een mobile first en cloud first wereld, naar één die is geworteld in de intelligente cloud. Deze digitale verschuiving zorgt voor een dagelijkse toepassing van meer intelligente technologie in elk bedrijf. De introductie van Microspoft Relationship Sales met de combinatie van Dynamics 365 Sales en LinkedIn is daarvan een goed voorbeeld.

Dynamics 365 en LinkedIn Sales Navigator

Microsoft Relationship Sales is vanaf juli 2017 beschikbaar en is een combinatie van Microsoft Dynamics 365 for Sales en LinkedIn Sales Navigator. Hierdoor worden de processen van Dynamics 365 en Sales Navigator gestroomlijnd en kunnen sales medewerkers makkelijker bij hun data komen.

Andere artikelen

Van CRM naar PRM: relaties door het hele kanaal

Van CRM naar PRM: relaties door het hele kanaal...

What's New in Microsoft Dynamics 365 v9

Microsoft is gestart met het uitrollen van de nieuwe...

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.