Tien ICT-trends voeren in 2013 de boventoon

Utrecht, 10 december 2012 Het jaar loopt ten einde en we kunnen zeggen dat de it-sector in 2012 interessante ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Onze branche is continu in ontwikkeling en de drijver achter mooie innovaties waarmee onze klanten de crisis kunnen omzetten in kansen. Welke ontwikkelingen staan hierbij in 2013 centraal en wat betekent dit voor onszelf? Om hierin inzicht te geven heb ik de tien belangrijkste trends op een rijtje gezet die de boventoon gaan voeren.Lees meer: http://www.computable.nl/artikel/opinie/management/4612315/2379250/tien-icttrends-voeren-in-2013-de-boventoon.html#ixzz2ElDhit27

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.