Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day

De route naar digitaal succes

23 november, 2017 - 08:30 tot 17:30 - Spant! Bussum

De digitalisering van de maatschappij, ons leven en onze business modellen zet door. Het gaat er om wat de “next steps" zijn om die digitalisering tot een succes te laten komen. Voorbeelden, cases en praktijk vormen de basis van deze leerzame dag met inspirerende sprekers.

Wat maakt dat je succes hebt met de “next steps”?

In de praktijk loop je tegen meerdere aspecten aan als andere manieren van werken, afwijkende manier van marketing operationaliseren en samenwerken met je collega’s. 

Het succes zit vaak in juist kleine ontwikkelingen. Experimenteren, doorontwikkelen en innoveren. De “next step” is geen enorme stap. Veel kleine stappen maken ook dat je verder komt. De essentie van de “next step” is dat je weet wat je doel is om vervolgens daaruit een roadmap te ontwikkelen. Met de experimenten en de kleine stappen innoveert elke marketeer met succes. Tijdens deze dag krijg je inzicht in de wijze waarop je zelf de “next step” kunt zetten op basis van de inzichten van de vele sprekers, cases en workshops.

Ontvang een gratis boek

Iedere bezoeker ontvangt een exemplaar van het nieuwste boek van keynote-spreker Steven van Belleghem

Profiteer van 75 Euro korting

Gebruik de volgende code tijdens de aanmelding: BBDIM75

Ben jij erbij op 23 november?

Deelnemen aan dit event? Schrijf je hieronder in

 
 

Meer evenementen

In onderstaand overzicht vind je alle CRM events die de aankomende periode zullen plaatsvinden en reeds plaatsgevonden hebben.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie