Dynamics 365 for Marketing Summit voor educatie

De juiste student op de juiste plek

13 februari, 2019 - 14:00 tot 16:30 - Microsoft Nederland

Deze bijeenkomst is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en hulpmiddelen om eenvoudig events op te zetten en de studiekiezer te begeleiden in zijn of haar reis. Hierbij komt de organisatie op één lijn en door gebruik te maken van de embedded intelligence kunnen slimmere beslissingen tijdig worden genomen.
 
Tijdens dit evenement leert u:

  • Inspire: laat u inspireren door nieuwe ideeën en succesverhalen van moderne marketing technologie.
  • Ontdek: Ontdek mogelijkheden om de marketingprestaties te verbeteren, een gepersonaliseerde ervaringen te leveren en stimuleer innovatie.
  • Experiment: de handvatten te geven om de nieuwste tools van Dynamics 365 for Marketing in te kunnen zetten. 

Workshop: De juiste student op de juiste plek met Dynamics for Marketing
De meeste onderwijsinstellingen weten wel dat hoe beter een scholier zich oriënteert op zijn toekomstige studie, des te beter zal die student voorbereid zijn op de volgende stap en des te succesvoller zal hij/zij zijn in het volgen van de opleiding. Opleidingsinstituten zetten verschillende middelen in zodat aankomend studenten zich steeds dieper kunnen oriënteren op hun toekomstige studie. Hulp bij studiekeuze wordt digitaal en face to face aangeboden in de vorm van studiekeuzetests, websites, open dagen, meeloopdagen, proefstuderen etc.  Maar hoe zorgt u als onderwijsinstelling er nu voor dat de geïnteresseerden voor uw opleidingen al die verschillende middelen tot zich nemen? Voor de academische en sociale binding met uw instelling is het van vitaal belang dat er ook confrontatie met het onderwijs is. Dus hoe zorgt u er voor dat studiekiezers zich niet alleen digitaal oriënteren, maar dat ze ook naar de open dagen en meeloopdagen komen of komen proefstuderen? En dat ze zich daarna ook daadwerkelijk inschrijven bij uw instelling?

dynamics_for_marketing_scholing

Tijdens deze workshop willen wij laten zien hoe onderwijsinstellingen Dynamics for Marketing effectief kunnen inzetten om de juiste student op de juiste plek te krijgen. Uiteraard zullen we in een demo de functionaliteit van Dynamics for Marketing laten zien. Daarna willen wij in een interactieve workshop aan de slag met het vormgeven van Customer Journeys voor Dynamics 365 for Marketing.

Programma
13.30 - 14.00 | Inloop
14.00 - 14.10 | Introductie
14.10 - 14.30 | Demo Dynamics for Marketing
14.30 - 15.00 | Discussie aansluitend koffie
15.00 - 15.45 | Workshop Student Journey ontwerp
15.45 - 16.00 | Discussie
16.00 - 16.30 | Wrap up           

Interesse om deel te nemen?

Meer evenementen

In onderstaand overzicht vind je alle CRM events die de aankomende periode zullen plaatsvinden en reeds plaatsgevonden hebben.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie