Relationship selling met Microsoft en LinkedIn 6 maart

6 maart, 2019 - 13:00 tot 16:00 - Microsoft Nederland

Relationship selling met Microsoft en LinkedIn

Jouw organisatie is gebouwd op relaties en dit is de basis van het succes van de onderneming. Als sales wil je direct toegang hebben tot de beslissers van je doelgroep en kunnen anticiperen op veranderende omstandigheden. Om het sales team in staat te stellen om snel te kunnen reageren op nieuwe ontwikkelingen bij klanten en prospects en je sales manager controle te geven over de pipeline en klantgerichte processen, hebben zij de juiste technologie nodig: slimme software waarmee het sales team hun werk efficiënter kan doen en direct kan inspelen op veranderende omstandigheden.

Door de kracht van MS Dynamics 365 te combineren met het LinkedIn netwerk van beslissers via Sales Navigator is jouw sales team direct betrokken bij de belangrijkste beslissers en belangrijker nog: jouw salesmanager krijgt weer controle over de klantgerichte processen en pipeline. Ook biedt dit een uitkomst voor de marketing-afdeling. Zij kunnen relevante content delen met het sales team en lead generatie programma’s opzetten.

Omdat veel organisaties bezig zijn om social selling te adopteren, organiseert Microsoft in samenwerking met LinkedIn en BusinessBase de Round Table Relationship Selling.

Agenda:

13.00–13.15 uur Ontvangst
13.15–13.25 uur Introductie Microsoft
13.25–13.55 uur Social Selling Ecosysteem & Organisatie | Jarco Penning - BusinessBase
13.55–14.10 uur Discussie
14.10–14.30 uur LinkedIn Sales Navigator | Alessandro Verrini - LinkedIn
14.30–15.00 uur Discussie
15.00–15.20 uur Live demonstratie Microsoft Relationship Selling | Isabelle Smeekes - MSFT
15.20–15.30 uur Discussie
15.30–16.00 uur Afsluiting en Borrel

Deze kennissessie wordt gehouden op 6 maart van 13.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij je uit om jouw ervaringen te delen. De experts van Microsoft, LinkedIn en BusinessBase zullen hun kennis delen en vertellen hoe deze oplossing jouw organisatie verder kan helpen. Wij helpen je graag de kansen te ontdekken en nieuwe inzichten te krijgen door het delen van kennis en ervaring.

Sprekers:

Microsoft - Isabelle Smeekes (Technology - Solutions Professional Microsoft)

LinkedIn - Alessandro Verrini (Manager Enterprise Sales EMEA at LinkedIn)

BusinessBase - Jarco Penning (Social Selling and Sales Coach BusinessBase)

Interesse om deel te nemen?

Meer evenementen

In onderstaand overzicht vind je alle CRM events die de aankomende periode zullen plaatsvinden en reeds plaatsgevonden hebben.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie