Release Wave 2 – 2020

21 oktober, 2020 - 11:00 tot 12:00 - Webinar

Maak kennis met Release Wave 2

In oktober 2020 komt Release Wave 2 voor Microsoft Dynamics 365 CE beschikbaar. Maak in dit webinar kennis met de highlights.

Doelgroep: IT managers, functioneel beheerders en functionele CRM medewerkers

Met Release 2 introduceert Microsoft een uitgebreide set updates en nieuwe functies. Onze BusinessBase experts gidsen je door een aantal nieuwe ontwikkelingen. Wat kun je met die nieuwe release in jouw omgeving? Hoe zet je de nieuwste innovaties direct in om meer klantwaarde te realiseren.

Waaronder:

  • Klantrelatie verbeteren met behulp van data, kunstmatige intelligentie en automatisering. Bijvoorbeeld door servicemedewerkers bij klantvragen direct te assisteren met informatie over eerdere ‘vergelijkbare gevallen’.
  • Gebruikersgemak verhogen met bijvoorbeeld de nieuwe app-integraties, nieuwe klantreis functionaliteit en Teams integratie voor virtuele evenementen.
  • Omnichannel ondersteuning met nieuwe integratiemogelijkheden voor mobiele toepassingen, andere communicatiekanalen en het Microsoft Bot Framework.

Na dit webinar ken je de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van deze release op het vlak van Customer Engagement. Je herkent welke toepassingen potentieel hebben voor jouw organisatie. Je komt terug met volop inspiratie om direct met Wave 2 aan de slag te gaan.

Sprekers:

  • Timo Bax – CTO
  • Frank Zijlstra – Lead Consultant

Meer evenementen

In onderstaand overzicht vind je alle CRM events die de aankomende periode zullen plaatsvinden en reeds plaatsgevonden hebben.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie