23 november, 2021 - 09:00 tot 17:00 - BusinessBase

De mogelijkheden zijn onbeperkt, maar tijd en resources zijn dat niet. Ontdek een betere manier om je werk gedaan te krijgen in je hele organisatie door middel van Digital & Robotic Process Automation.

RPA in a Day is een training op beginnersniveau die is bedoeld om persoonlijke en bedrijfsautomatisering te leren. Het maakt niet uit of je een bedrijfsexpert of IT ontwikkelaar bent, je leert in één dag RPA-gebaseerde automatiseringen te ontwikkelen met behulp van Power Automate.

Om te leren hoe je automatisering voor jouw bedrijfsprocessen kunt realiseren, kan je deelnemen aan de virtuele RPA in a Day workshop. De workshop bestaat uit een aantal oefeningen die je begeleiden bij het bouwen van een modern end-to-end business RPA scenario waarin inkomende facturen automatisch en intelligent verwerkt worden.

Aan het eind van de dag kun je:

  • Power Automate mogelijkheden, zoals Desktop Flows en API connectoren, inzetten om een bedrijfsproces te automatiseren.
  • Profiteren van modellen voor formulierverwerking die zijn ontwikkeld in AI builder.

De training biedt praktische hands-on ervaring met het creëren van Power Automate oplossingen in een volledige dag begeleid door de experts van BusinessBase.

Meer evenementen

In onderstaand overzicht vind je alle CRM events die de aankomende periode zullen plaatsvinden en reeds plaatsgevonden hebben.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie