Webinar: Inwoners en organisaties digitaal betrekken en centraal (gegevensmodel) klantbeeld

CRM voor de lokale overheid

14 mei, 2020 - 11:00 tot 12:00 - Online webinar

De kern van ontwikkelingen voor de lokale overheid is om inwoners en organisaties actief te betrekken bij de publieke zaak. De drijfveer: een goede leefomgeving, goed onderwijs, adequate zorg en hoogwaardige dienstverlening bieden. Het samenvoegen van kernen en de extra publieke taken vragen zelfbewust wording en kracht om haar taken goed uit te voeren. Hierbij is het van belang om een goede relatie en dichtbij zowel inwoners als organisatie te staan.

Bekijk de presentatie hier terug

Fusiegemeente Molenlanden was in 2015 het eerste virtuele gemeentehuis van Nederland en de betrokken van alle inwoners en organisatie binnen de 13 kernen stond vanaf dag één hoog op de agenda. Ondernemersgemeente Rotterdam voert al jaren een actief beleid om het vestigingsklimaat te verbeteren en het bedrijfsleven, onderwijs en de gemeente te verbinden om de welvaart te bevorderen. Wat hebben deze twee gemeentes met elkaar gemeen? Het krachtige platform van Microsoft.

  • Virtueel gemeentehuis van de toekomst - Persoonlijke relatie zonder gemeentehuis 
  • Digitaliseren van de overheid
  • Centraal relatiebeheer
  • Opbouw Gemeentelijk Gegevensmodel
  • Microsoft’s Common Data Model - Customer Insights

Sprekers:

  • Adri de Bes – Gemeente Rotterdam 
  • Timo Bax – BusinessBase
  • Jan Meijsen – Gemeente Molenlanden
  • Jan Brouwer – Microsoft

Deelnemen? Gebruik onderstaand formulier.

Na de link met de download krijg je een bevestigingsmail en in de toekomst andere uitnodigingen. Uitschrijven is te allen tijde mogelijk.

Meer evenementen

In onderstaand overzicht vind je alle CRM events die de aankomende periode zullen plaatsvinden en reeds plaatsgevonden hebben.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie