Workshop Marketing Automation

27 mei, 2020 - 12:30 tot 16:30 - Microsoft Nederland

Vandaag de dag beschikken veel organisaties over een enorme hoeveelheid data verspreid over een breed intern én extern landschap. De uitdaging voor organisaties is deze data-silo’s te doorbreken, de data te combineren en hieruit diepgaande klantinzichten te verkrijgen. Tijdens deze workshop leer je alles over Marketing Automation en hoe je dit in kunt zetten.

Waarom je dit niet mag missen

Een betere relatie met klanten, hogere kwaliteit leads en meer sales … klinkt goed? Het kan! Maar waar liggen de kansen, mogelijkheden en hoe kan ik de Customer Journey het beste vormgeven? Met Marketing Automation kan je de effectiviteit van Marketing en Sales meten en verbeteren.

Leerdoelen:

  • Waarom Marketing Automation
  • Live case hoe Marketing Automation een bijdrage levert
  • Workshop Customer Engagement en Customer Journey
  • Leer hoe je zelf een Customer Journey op kan zetten

Meer informatie volgt

Na de link met de download krijg je een bevestigingsmail en in de toekomst andere uitnodigingen. Uitschrijven is te allen tijde mogelijk.

Meer evenementen

In onderstaand overzicht vind je alle CRM events die de aankomende periode zullen plaatsvinden en reeds plaatsgevonden hebben.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.