Customer Intelligence & Customer Engagement

Gebruik de slimste tools om jouw markt te analyseren

Cortana Intelligence Suite

Cortana Intelligence ontsluit, verwerkt en analyseert klant- en marktdata. De suite zorgt ervoor dat we onze marketingactiviteiten en klantcontacten persoonlijker en effectiever kunnen organiseren. Wie zijn je klanten, welke media gebruiken ze, welke interesses hebben ze en in welke fase van het keuzeproces bevinden ze zich? Met de combinatie van Cortana Intelligence en verdere Microsoft Azure Services biedt BusinessBase een schaalbare en effectieve big data en analytics oplossing. We combineren machine learning technieken en business intelligence functionaliteit voor advanced analytics binnen organisaties. Van real-time aanbevelingen tot predictive churn, en van fraude opsporing tot preventief onderhoud.

 

Microsoft Azure Services | Cortana Intelligence Suite

Machine learning is een spannende ontwikkeling die voor een nieuwe revolutie binnen CRM en Customer Engagement zorgt. Met Microsoft Azure Services en Cortana Intelligence Suite bouw je een intelligente, aangepaste oplossing voor advanced analytics voor je bedrijf en zet je data om in intelligente acties.

Microsoft biedt met Cortana Intelligence Suite een package van data storage, informatie management, machine learning en business intelligence software in één. Met Cortana Intelligence Suite kunnen we scenario’s maken voor o.a. real-time aanbevelingen, klantverloop forecasting, fraude opsporing, preventief onderhoud en nog veel meer.

Martijn Vosmeer
"Ik wil je graag meer vertellen over dit onderwerp."
Neem contact op met Martijn.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie