Microsoft Dynamics Templates

Voeg waarde toe aan Microsoft Dynamics CRM

Voeg waarde toe aan Microsoft Dynamics CRM 

Met de Dynamics CRM templates biedt BusinessBase je de mogelijkheid om snel verschillende functionaliteiten toe te voegen aan het CRM-systeem. De templates zijn gemakkelijk te tunen om perfect op jouw workflow aan te sluiten. BusinessBase heeft templates voor het stroomlijnen van verschillende processen:

Telecom template

Telecom template

De telecom branche is continu in beweging en kent veel veranderingen in abonnementsvormen, apparatuur, assortiment en vergoedingen. BusinessBase biedt hiervoor een geïntegreerde template binnen Microsoft Dynamics CRM. De Telecom template geeft jouw sales team inzicht in alle contracten, klantgegevens, afspraken, facturen en service-activiteiten. Zo kun je snel schakelen.

templates
Finance Template

Finance Template

Met de finance template voor Microsoft Dynamics CRM biedt BusinessBase een echt ‘lead to order' template voor financiële dienstverleners, zoals verzekeraars, assurantie tussenpersonen, accountants en financieel beheerders. De Finance template voldoet aan alle eisen en randvoorwaarden die aan de financiële wereld worden gesteld, zoals de 4-ogen controle. Daarnaast worden zaken als volledig geautomatiseerde documentgeneratie en een waterdichte sales procesflow binnen de standaardmogelijkheden van Dynamics CRM ingevuld. Dankzij uitgebreide sales rapportages (inclusief witte vlekken analyse) geeft de Finance template je de nieuwste tools in handen om het veranderende business model voor financiële dienstverleners op de werkvloer uit te rollen.

templates
Sales template

Sales template

Met de Sales template voor Microsoft Dynamics CRM krijgen sales teams beter inzicht in de portfolio dekking en de white spaces bij de klant. De BusinessBase Sales template maakt complexe opportunities transparant, identificeert de invloed en aankoopmotivatie van de belangrijkste decision makers en navigeert de sales daarmee door de interne politiek die bij klanten speelt. Op basis van de template kunnen tactische plannen worden gemaakt die het sales team helpen om met de juiste argumenten de juiste persoon binnen de organisatie van de klant te overtuigen.

templates
Martijn Vosmeer
"Ik vertel je graag meer over onze templates"
Neem contact op met Martijn.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie